DESPRE NOI

Gradinita Nr. 255 primul corp de cladire  „A”  a fost construit  in anul 1973, fiind situata pe str. Energeticienilor , nr. 3, iar cea de a doua cladire „ B” construita in anul 2008 avand aceiasi adresa, vecinii   gradinitei sunt: Caminul de batrani nr. 4 si Liceul Bilingv Decebal. Mijloacele de transport cu care se poate ajunge sunt: autobuzele 102( statia Borangicul), 123, 124 si 135 (statia Drumul dintre Vii- in fata magazinului Real) si maxi taxi 517.

Unitatea beneficiaza de o cladire cu subsol (tehnic), parter si etaj, construita din beton si becea, are 10 sali de clasa, dintre care 8 sali de grupa, o sala de sport, o sala de festivitati, bloc alimetar (bucatarie, oficii), spalatorie, cabinet medical, cabinet metodic, depozit de alimente si doua birouri respectiv 6 Sali de grupa ,bucatarie ,subsol corp „B”

Gradinita are toate dotarile necesare: gaze, apa curenta, centrala termica proprie, curent electric. Salile de grupa sunt dotate cu mobilier modern in stare buna de functionare. De asemenea fiecare clasa are calculator , televizor, radiocasetofon. Cabinetul metodic este dotat cu materiale didactice numeroase, planse, truse, costume etc.

Curtea gradinitei este amenajata cu locuri de joaca, aparte moderne si spatiu verde pentru desfasurarea activitatlor in aer liber.